Söndagsmys - del 1

Jag har nyligen börjat inse att söndagar är bland de bästa dagarna i veckan. Det då man inser att det är sin sista lediga dag och att man ska mysa till fullo!
Jag har tillbringat min dag med att ligga i sängen med ett glas apelsinjuice och ELLE  och ELLE interiör, underbart!
Jag kom på att det kanske är bra att börja läsa ELLE Interiör ordentligt med tanke på att jag praktiserar på en PR-byrå som specialiserar sig på livsstilsvarumärken ;)

I Interiör hade de äntligen publicerat ELLE Interiös Designpriset! Jag skulle ha varit på den men jag blev skickad till Norway Now istället. Dock hittade jag två bilder på mina chefer som ansvarade att eventet gick smidigt!
Det var Hans Hjelmqvist (första bild) och trendspanaren Stefan Nilsson (andra bilden).
Det var väldigt kul att se dem!
Det fanns väldigt mycket fina inredda rum som de hade i det här numret. Jag är bland annat intresserad av kök. Jag tycker att köket är ett hems hjärta, där alla samlas och umgås. Det behöver inte vara så att alla ska äta utan det kan vara att man sitter vid bordet med sina vänner och tar ett glas vin tillsammans. När det är dags för utgång, middagar eller bara mys så brukar jag och mina vänner alltid vara hos mig och då hamnar vi alltid i köket, min favoritplats!
Jag tycker om enkelhet, plus att det här, tyckte jag, var väldigt asiatiskt inspirerat (dumplings och blommor från körsbärsträd). Väldigt fint!
En annan rolig sak var att de hade med påskäggen från Royal Copenhagen som jag fick för bra arbete på Trendgruppen först veckan.
Enligt dem ska de vara "väldigt inne" just nu, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0