Nytt namn

Just nu funderar jag på om jag ska ha ett nytt blognamn men jag vet inte vad jag ska heta....hmmmm...förslag?

Spotlife

Idag gick jag in på en av mina favoritbloggar, Lifeinshanghai, för att se om lite nya inlägg har kommit upp och då fick jag en överraskning som jag inte trodde att jag skulle få, EN INVITE TILL SPOTLIFE! :O
Hur hände det här?! Jag tycker bara att det är kul att läsa hennes blogg och så får man det här. Det enda jag kan säga är TACK! :)

Jag vet inte vad jag ska tycka....

Jag följer två bloggar och REKOMMENDERAR verkligen båda:
Lifeinshanghai
Caroline i Shanghai

 

Sen finns det en blogg som jag tittar till lite då och då, den heter Michas - 14år och gravid till 15år och morsa
Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad jag ska tycka. Hon verkar vara en riktigt trevlig och rar tjej, men samtidigt så verkar hon IBLAND lite instabil. Jag tror hon klarar av - med hjälp av sin familj - att ta hand om sitt barn, men då måste hon dumpa sin konstiga pojkvän och börja tänka mer på sig själv. Jag tror inte det är nyttig för hennes barn att leva med båda föräldrarna om dem ska bråka med varandra hela tiden.
Hon verkar vara en stark tjej som orkar med all kritik som hon får varje dag och det beundrar jag verkligen! Jag vet inte om jag skulle klara av det om jag var i hennes skor.
Dessutom finns det så många som säger att hon är fet, vilket är helt klart onödigt att ens säga. Hur kan man må bra av att säga sådant!? Hemskt!
För några dagar fick jag höra att någon har skapat en FB-grupp där de vill att någon ska ta hennes barn, helt sjukt! Jag tycker att hon tar hand om sitt barn, Kelly är frisk och beter sig precis som ett bebis ska göra! Jag tror att människor tror att Micha tar hand om barnet helt själv men hon får ju för guds skull hjälp av sina familj! Kelly är i trygga händer!
Däremot kan jag ibland tycka att hon är alldeles för ung. Hon är 15år. Det är nu hon ska få vara i fjortis-perioden, och få vara så omogen som man är när man är 15år. Men nu kommer inte hon få uppleva det fullt ut. Det känns som hon blir bestulen på sin ungdom. Jag hoppas att hon kommer att berätta för sitt barn att det är bättre att VÄNTA med sex alternativt förklara för sitt barn om att det finns sätt att "skydda sig"....och att ge henne rekommendationer om vilka sorters killar hon inte ska hooka upp med.
Men hon gör ändå det bästa av situation och det beundrar jag!

 

Om ni vill läsa mer om bloggen, så tryck på länken ovan.
Men sluta ge henne otrevliga kommentarer, det är totalt onödigt!

Filippa K here I come!

Snart ska jag hoppa iväg till Brunogallerian! Yai! Filippa K, vänta på mig! <3

Project Runway

Det är faktiskt ett program som jag verkligen gillar. Man får inspiration och se underbara Heidi Klum.
Jag hoppas att hon är trevligt på riktigt också, så att inte allt är fejk.
Här finns en bra hemsida där du kan se den senaste säsongen av Project Runway och andra program.
CH131
Superbra!
Jag blev själv inspirerad när en av deltagarna gjorde en svartvitt prickig klänning (hittade ju en liknande på Filippa K). I love!

Före och efter

När jag gick till skolan upplevde jag det här.
Vad är det här?! Det är snart april och det har snöat under natten!
Sedan, när klockan är 16.00 och det är dags att gå hem, möts jag av det här
Strålande sol! Underbart! Det är så här det ska vara. Och jag måste säga det, är det något jag beundrar och tycker är vackert så är det träd. De sträcker sig upp mot himlen och har en stark livsvilja!

Bra början på dagen...

Jag var bara tvungen att visa det här fotot för jag HATAR när sånt här händer. På morgonen är man trött, och det enda man vill göra är att få på sig kläderna och gå till jobbet/skolan.
Och så ser man det här. Hål i strumpan. Jäkla skit. Varför är det så dålig kvalité på alla strumpor!?
Om jag ändå betalar 150kr för ett par strumpbyxor så ska de väl hålla ett tag!!! Inte en bra början på dagen.

Plugget fortsätter!

Idag var jag i skolan och jobbade med mitt grupparbete. Vår kurs heter Varumärke och Affärsstrategi och vi har fått som uppgift att välja ett varumärke och förbättra den! En spännande uppgift tycker jag!
Vi valde att ta Zara för vi har alla upplevt att de har bra kläder, centrala butiker, men att personalen är så otrevlig att man inte vill köpa något där. Verkligen dryga, och för ingen anledning! Ett klart minus!
Vi tror att om de ger en MYCKET bättre shoppingupplevelse så kommer deras lönsamhet att öka, skyhögt!
Vi får se vad vår lärare tycker bara! :S Jag hoppas på ett B eller A!

Snygga till blåa linjen

De flesta av er kanske känner till den långa "korridoren" som man måste gå i tunnelbanan för att komma ned till blåa linjen? Nyligen, alltså nu i veckan, så har de faktiskt satt upp lite fina foton! Me like!
Det är bilder från när tunnelbanan invigdes för första gång och också framtida bilder på hur Citybanan kommer att se ut. Spännande tycker jag! Här är foto för framtida Citybanan! Det ser lite ut som en blandning av frankrikes tågperronger (från flygplatsen till staden) och japanska tunnelbana. Jag tror att det blir bra, eller ja, jag hoppas att det blir det :)
Många har sagt att det är töntigt att de har satt upp fotona, att de bara "försöker gömma det fula", men so what? De gör det finare för oss! Och allvarligt talat, jag tror att de som säger att det är "töntigt" försöker bara vara coola. Löjligt!
Heja SL!

Min nya kärlek

Den här är verkligen supergod och jag rekommenderar den till ALLA!!!
Så himla god, speciellt den med Blåbär&hallon-smak. Gott gott gott! Den kostar 18kr, mycket billigare än Wayne smoothie alltså så man vinner ju ltie pengar på det, haha!
Den här drycken är jättenyttig, det är bara färskpressade frukter och bär. MUMS!

Bachelorette is back

Idag var det sänsongspremiär för Bachelorette, usch! Supertöntigt! Varför ska de sätte igång sånt här skit igen?! Tittar människor på det här?!
Däremot måste jag säga att tjejen, som tydligen heter Frida, är faktiskt väldigt söt!
Inte så snygg klänning dock. Hon får lite "häng-tuttar" i dem.

Gym....smärta....

Idag utsatte jag mig för ett gympapass och jag säger bara herregud! Jag har inte haft så här ont på länge. Det kan ju vara just för att jag inte har gymmat så mycket efter att jag gjorde illa knät men nu är det dags! Det blev en "Gympa Medel" som det heter på Friskisochsvettis. Helt sönderslagen var jag efter det här!
Paprikaröd, svettis och ser allmänt vidrig ut när jag går hemåt från gymmet.
I ett desperat försök att se positiv så försöker jag att ge en "tummen upp". Haha! Nu måste jag lägga upp en bild där jag ser normal ut för så här ser jag inte ut annars, hahaha!

Filippa K...igen

Sorry sorry, men ni vet ju redan att jag är Filippa K-galen, haha!
Eftersom pojkvännen bor på söder så beslöt vi oss för att gå in på en galleria som finns där, den hette Brunogallerian, och där hittar ju såklart den största Filippa K-butiken NÅGONSIN. Jag var så lycklig, sjunde himlen. Att jag inte ha varit här förut, dumma mig!!!!
Här är deras webbsida! http://www.brunogotgatsbacken.se/

 

Där hittade jag i varje fall en supersnygg klänning och kjol. Jag ska gå och inhandla det på¨tisdag så ni får se dem då! :)

Gårdagen

Måste bara gratulera Maria ännu en gång för en fin lägenhet och en kul födelsedagsfest!
(Maria är längst till höger)
Hon blev jätteglad över presenten, och sorry om jag låter dryg men det skulle jag också varit om det kommer från NK för då vet man att det är bra kvalité. Tycker jag förstås. Egen åsikt.
Jag stannade där en liten stund, för jag var ju som sagt, SUPERTRÖTT efter en tuff dag. Men hon blev bara glad över att jag kom och det var jag också. ;)

Mysdag

Som vanligt har söndagen blivit en riktig mysdag! Jag och pojkvännen gick runt på promenad och köpte lite kökredskap som han behövde för sin lägenhet. Även om han har bott där nu i snart ett år så fattas det fortfarande saker. Jag förstår inte ibland hur han kan överleva!
Dock har han hittat en underbar lägenhet med mysig utsikt på morgonen.
Det var underbart att vakna till att solen lyste och att himlen var helt klar! Han har ett träd utanför sin lägenhet och den är så vacker nu när knopparna börjar komma fram och extra vacker under sommaren. Jag längtar!

Utställning på Etnografiska

Jag såg den här trevliga affischen på tunnelbanan idag
Det låter väldigt spännande! Jag och min pojkvän älskar att gå på museum så det här låter perfa!

Present!

Här är presenten till min vän Maria som vi ska fira ikväll!
Det blev som sagt te från NK och två doftljus. Jag tror det blir riktigt bra! :)
Tyvärr är jag så jäkla trött att jag inte orkar gå ut med dem ikväll, men jag tänkte att det är bra att i alla fall gå över ge presenten och säga hej. Jag vill ju ge henne presenten och gratulera henne :)
Jag fick nyss sms från henne där hon sa att hon var jätteglad att jag bara skulle komma förbi, så det känns bra. Jag kommer ta foton! :)

Underbara vår

Det här såg jag på vägen hem efter att ha varit hos en vän och gjort en hemtenta!
Så himla fint! Man blir så glad!

No stress!

Idag sitter jag och jobbar på banken! :) Det är väldigt lugnt. Min "lärare" har gått iväg på lunch och snart ska jag gå och möta min kollega för att äta något gott! Mums! Synd att vädret inte är lika fint som igår för då hade jag lätt kunna sitta ute och äta. :)
Vi hörs senare ikväll!

Desert Rain?

Har ni hört den låten?
Det är så många som tycker att den är bra men jag förstår inte varför.
Skulle någon kunna förklara det?

VåR!

VåReN äR hÄr! Underbart!
Det här fotot tog när jag stod och väntade på min buss tidigt på morgonen, det är fantastiskt! Blå klar himmel och varm sol!

Ska man vara fin, så går man på afternoon tea!

Vi bestämde att sluta tidigare idag i skolan vilket bara var till fördel för mig. Jag tog mig till Lagerhaus på Drottninggatan för att köpa lite doftljus. En vän till mig fyller år på lördag och det ska firas! Jag tänkte köpa lite värmeljus och te till henne, alltid bra!
Det blev två doftljus som luktar vanilj, mums! Älskar sådana! Imorgon ska jag gå och köpa te på NK så att det blir ordentligt te. De har jättebra te-sortiment där (ska ta foto på det imorgon så får ni se).
Efter det var det bara att hoppa iväg till Kungsträdgården och träffa min mamma och syster för att gå på Afternoon Tea på Grand Hotell!
Vi satt här inne. Tyvärr glömde jag ta foto så jag fick låna foto från en webbsida :)
Här kommer mina foton av dagen!
Så fiiint! Och alla var jättetrevliga. Det kallar jag service! Skitbra! Det ska verkligen göras om!

Skola igen...

Det är inte så mycket som händer  i mitt liv just nu...mestadels plugg i skolan, projektarbete.
Men lite roligheter ska jag väl hitta på, ses ikväll!

Vad är det här?!

Jag måste säga först och främst, att när jag såg reklam för den här hemsidan, så trodde jag att det var ett skämt eller en parodi på någon film. Dessvärre var det inte det....Jag gick in på hemsidan....
http://www.victoriamilan.se/
Det här är en webbsida för gifta SOM VILL VARA OTROGNA!!!! FATTAR NI! Det är ju helt sjukt!
Varför skulle man vilja vara otrogen frivilligt! Det är ju hemskt!
De gör reklam ute på stan och säger "Saknar du kärlek och passion? Vill du göra en affär? Gå in på..."
Jag var chockad när jag såg det här! Är det någonting jag aldrig skulle göra i mitt liv så är det: inte döda, stjäla och vara otrogen! Skäms på er som ens funderar på att bli medlem!!!!

 

Dock måste jag säga att de som har skapat reklamen har gjort det mycket bra och ändå på ett stilrent sätt. Jag gillar bara inte produkten. USCH!


Pannkakis!

Idag var mamma supergullig och hade gjort pannkakor åt mig! Mums! Det var supergott att äta efter att ha varit i skolan 09-19.
Självklart är det Nutella till det! Tack Frankrike! :)

Mot Sherwood-skogen!

Nja kanske inte i skogen, men skolan :)
Hörs sen!

Letande efter musik!

Äntligen hittade jag lite kul musik som ska läggas in i ipoden så fort som möjligt!
Jag är som sagt fortfarande inne i Dansmusik-perioden så det är det som gäller ;)

 

Alla låtar kan laddas ned här! :)
http://www.mediafire.com/?mlif1kpah92gc

 

Vi börjar med Kesha's nya låt "Blown". Första gången jag hörde den så var jag inte helt "fast" på den, men den växer verkligen! Lite flummig video, precis som hon är själv, och en kul överraskning att se James Van Der Beek från Dawson's Creek! Han är snyggare än vad jag kom ihåg....eller så har han blivit snyggare nu, haha!

 

Nästa sång blir låten "More" som sjungs utav underbara Usher! Det är en härlig klubbrytm som får kroppen att pulsera. Jag blir verkligen sugen på att dansa eller bara sitta ute på en klubb när jag hör låten. Videon är faktiskt bra, men ibland är han lite för nära kameran ;)

 

Den tredje låten som jag har hittat är ifrån en sångerska som jag inte hört något ifrån tidigare. Hon heter Jodie Connor och är 29 år gammal. Hennes karriär satte verkligen igång 2010 när hon var vocalist på en av Roll Deeps låtar. Nu har hon satt igång en egen sångkarriär och i år kommit ut med sången "Bring It". Videon är en ganska  stor besvikelse. Hon står mest stilla och försöker se snygg ut. Det drar ned på låten så lyssna på låten först, sen videon.

 

Sist men inte minst kommer en låt med två riktigt bra sångare, Taio Cruz och Kylie Minogue. Jag trodde aldrig att jag skulle få se en sådan här kombination, men förvånadevis fungerar det bra! Det är en bra text och catchy melodi. Det tråkiga med videon är att det är en hel del smygreklam, till exempel att det ofta visa bilmärken och så har det inte förstått att halvnakna tjejer är inte så modernt längre!
Jag hoppas att ni tycker om mina val!

Bevis

Jag var bara tvungen att ta foto på min tenta för jag är så stolt över mig själv! :)
Tänk att Ekonomi och betyg B tillsammans med mitt nummer (15) skulle någonsin kunna vara sammanlänkande. FUCK YEAH!

What a wonderful world

När det inte är mörkt när man går ifrån skolan efter en lång dag, då är det verkligen vår!
Så vackert! En blå himmel. Det var längesedan man såg det :)
Låt det alltid vara så här från och med nu!

Too cool for school? Not me...

Nu ska jag springa iväg till skolan för att träffa mina vänner och jobba med vårt projektarbete :)
Och för att hämta tentan självklart! ;)

Sista minuterna innan måndag

Söndag har varit en riktig mysdag och jag kände att det verkligen behövdes!
Just nu håller jag på med min sista uppgift i Distanskursen Grafisk Design. Det är skönt att det snart är över, men samtidigt tråkigt. Jag haft så fullt upp de senaste veckorna så det kommer nog kännas konstigt att inte ha lika mycket att göra.


Förhoppningsvis komemr jag få VG (högsta betyg) i kursen, annars kommer jag bli jätteledsen! Jag har ändå lagt ned mycket tid på den här kursen.

Skorna är här!

Nu har jag fått mina Converse skor och jag är supernöjd!
Navyblue! Visst är dem snygga? Köpte dem på Amazon och de var verkligen snabba på att leverera, jag rekommenderar dem!

Söndagsmys - del 2

Sedan var det vidare till vanliga ELLE för lite modeuppdatering. Ärligt talat följer jag inte modetidningar eller modet så mycket jag, jag köper det som tilltalar mig. :) Jag tror det är det bästa för alla och att människor egentligen inte ska vara så insnöade i "absoluta modet".
Däremot måste jag säga att det var lite komiskt att läsa månadens tidning. Det handlade mest om de fyra elementen.
(Ledsen för dålig kvalite, tog foto med mobilen)

 

Gissa vad jag köpte den här månaden? Jo en kamoflagegrön skjorta! Och så har jag redan blått linne och blå högklackade skor, hahaha!
Och så har jag gula skor, hahah! Men det är kul och samtidigt ironi när jag inte vill följa modet och så har jag köpt saker som är i modet, haha!

 

I tidningen hade de även ett reportage om Katy Perry som var väldigt intressant att läsa! Artikeln fick mig bara att gilla henne ännu mer. Hon verkar vara "down to earth" och inte så här allmänt flummig som vissa sångare/sångerskor är.
Hon är så vacker och verkar ha en riktig härlig humor, tycker jag i alla fall!

 

En annan artikel som var intressant var skönhetstips inför vår och sommar! Väldigt kul att läsa!
Där var tips nummer ETT att för att hålla huden så fräsch och slät som möjligt, så ska man använda ansiktscrème och solskydd varje dag.
Jag har vetat om det sen länge men först nu har jag börjat inse att ens hy är väldigt viktig! Jag tänkte att nu i veckan ska jag nog gå och köpa en solskyddkräm. :)
Jag fick även veta att blåbär, röda druvor, morötter och mörk choklad innehåller bra antioxidanter och har både positiv och negativ effekt på in- och utsidan av kroppen. Vilken tur att jag gillar allt det där! :)

 

Sist men inte minst så såg jag en fin BH från Twilfit för ett chockande bra pris!
Den ska jag nog leta efter i butikerna. Pojkvännen skulle i alla fall bli väldigt glad att se den, haha!

Söndagsmys - del 1

Jag har nyligen börjat inse att söndagar är bland de bästa dagarna i veckan. Det då man inser att det är sin sista lediga dag och att man ska mysa till fullo!
Jag har tillbringat min dag med att ligga i sängen med ett glas apelsinjuice och ELLE  och ELLE interiör, underbart!
Jag kom på att det kanske är bra att börja läsa ELLE Interiör ordentligt med tanke på att jag praktiserar på en PR-byrå som specialiserar sig på livsstilsvarumärken ;)

I Interiör hade de äntligen publicerat ELLE Interiös Designpriset! Jag skulle ha varit på den men jag blev skickad till Norway Now istället. Dock hittade jag två bilder på mina chefer som ansvarade att eventet gick smidigt!
Det var Hans Hjelmqvist (första bild) och trendspanaren Stefan Nilsson (andra bilden).
Det var väldigt kul att se dem!
Det fanns väldigt mycket fina inredda rum som de hade i det här numret. Jag är bland annat intresserad av kök. Jag tycker att köket är ett hems hjärta, där alla samlas och umgås. Det behöver inte vara så att alla ska äta utan det kan vara att man sitter vid bordet med sina vänner och tar ett glas vin tillsammans. När det är dags för utgång, middagar eller bara mys så brukar jag och mina vänner alltid vara hos mig och då hamnar vi alltid i köket, min favoritplats!
Jag tycker om enkelhet, plus att det här, tyckte jag, var väldigt asiatiskt inspirerat (dumplings och blommor från körsbärsträd). Väldigt fint!
En annan rolig sak var att de hade med påskäggen från Royal Copenhagen som jag fick för bra arbete på Trendgruppen först veckan.
Enligt dem ska de vara "väldigt inne" just nu, haha!

Friskis igen!

Efter att jag gjorde illa mitt knä som kunde jag inte använda mig av mitt Friskis&Svettis-kort, men jag tänkte testa här i veckan om jag kan börja igen :) Så nu har jag bokat in torsdag och söndag för ett jympapass, go me!

Underbar söndagmorgon

Idag vaknade jag till att solen lyste in i mitt rum. Vilket härligt sätt att vakna på! Det är vekrligen så här det ska vara, sol! Snön som kom i fredags börjar försvinna och ännu en gång kan jag se trottoaren.
Solen lyser som aldrig förr, Underbart!!!!

Ansökning till hösten

Nu har ansökningen till HT2011 öppnat! Väldigt spännande! Det finns så många kurser som verkar spännande! Jag har redan valt mina kurser men det är preliminära för tillfället för det går att byta ända till 19april.
Allt är på distans :) Jag hoppas verkligen att jag kommer in på mitt första val, kinesiska. Alltid bra att ha! Speciellt med tanke på att min dröm är i Asien ;)

Ett riktigt bra köp!

Jag måste bara visa ett riktigt bra köp som jag har gjort i mitt liv, helt klart i topp tre listan!
Ett par örhängen från Dior som jag köpte från NK för några år sedan. Jag får alltid positiva kommentarer när jag har på mig dem. Plus att jag faktiskt inte har sett någon annan ha sådana, yes! Ännu bättre!
Jag verkligen älskar dem!

Så glad!

Så här står det på Ladok:

YESS!!!!!!!!!!!!!!!

6 april

Jag tänkte att jag skulle berätta det här för jag serverkligen fram emot den här dagen!
Så här står det på www.arkitekt.se

Hur ser den norska modescenen ut? Vad händer bortom lusekoftor och Helly Hansen? Designgalleriets Stefan Nilsson bjuder in fyra norska modeskapare som representerar en ny våg av intressant mode. Bidrag från Camilla Bruerberg, Josefin Johansson, Marie Rydland och Batlak og Selvig. Norway Now – Fashion är en fortsättning på de aktiviteter som sker våren 2011 som visar upp det senaste och mest spännande från den samtida norska designscenen.

 

Och jag ska hjälpa till den kvällen! Så kul! Träffa designers och va med på modeshow! Me like! Livet leker just nu! :)

Det trodde jag aldrig

Som ni kanske kommer ihåg så jag hade, för ungefär en månad sen,  så hade jag min hemska Ekonomitenta. Jag mår fortfarande dåligt av den, haha!
Det var en hemsk tenta! Jag satt paralyserad i säkert två timmar och stresskrev  en timme. Igår fick vi veta vad vi fick för betyg.
Två av mina vänner fick D och tre fick C. Eftersom jag inte är ett ekonom-fan och att de som jag räknade upp nu är annars de som får B, så var jag riktigt nervös. Jag hade ju satsat på ett C och de hade satsat på A! Herregud vad skulle jag få då om de fick två-tre betyg sämre!
Jag var i chock. JAG FICK B! Helt otroligt!!!! Jag kan knappt tro det! JAG FICK B I EKONOMI! Det känns som om dem har skrivit fel så jag har låga förhoppningar till på måndag då jag håller tentan i handen :)

Mr Saxobeat

Hört den här låten? Min vän sa att den var riktigt bra och jag kan nog hålla med. Den växer på mig kan jag säga.
Låten kan vara skön att lyssna på när man är ensam, men också när man har ett mingel hemma och så har man den här sången i bakgrunden. Eller innan utgång! Välj själv ;)
Här kan ni ladda ned den bland mina filer :)
http://www.mediafire.com/?mlif1kpah92gc

MMT - Mys med tjejerna

Efter jobbet (slutade senare än vanligt, halv 7) träffade jag mina vänner Sara och Mikaela och vi drack lite drinkar och pratade om skvaller och lite små uppdateringar om varandras liv.
Det är alltid kul att träffa dem två, man blir så glad och själen må bra (även om jag är helt utmattad när jag kommer hem efter att ha träffat dem)! Det är också någoting som jag har haft tur med, att hitta riktigt bra vänner, som står vid min sida i vått och torrt! Om jag någonsin skulle vara i knipa så vet jag att de kommer att finnas där för mig, och det är en underbar känsla!
Tack för att ni finns! <3

Trendgruppen

Idag var det fredag och ni vet vad som gäller då, PR-byrån Trendgruppen, heldag! Det gick väldigt bra idag. Jag fick mycket beröm, så jag är supernöjd!
Jag beslöt att bjuda på lite fika idag, som ett tack att jag får praktisera där, vilket var en riktig succée!
Fika är deras mellannamn, haha!
Efter morgonfika så satte jag mig och fortsatte jobba med månadsrapporter och annat (jag kan inte berätta allt i detalj för det ska vara lite shhshhh på det).
Allt kändes så himla bra tills man tittade ut ur fönstret.
DET SNÖAR! Vad är det här?! Slutet av mars och det ska börja snöa igen? Inte okej! Det var inte en enda snöflinga ute imorse och nu är det 3-4cm tjock snölager. Jag hoppas att det försvinner imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas!

A firework

Den här låten får mig nästan allt att få en tår i ögat. Jag blir bara så känslosam av den.
Det känns som den säger "du är fri, du är du och låt dig själv få vara den du är". Underbart!
Du kan ladda ned låten från mina filer här:
http://www.mediafire.com/?mlif1kpah92gc

Så fiiina skor!

Som vanligt hittar man supersnygga skor till LARVIGA priser, bland annat ett par på Filippa K.
Och så kostar det 2500kr....ett skämt.......

At work

Sitter på banken och bloggar, haha!
Kanske inte det bästa att göra men min "lärare" är borta och hämtar kaffe. :) Jag förstår faktsikt inte varför man ska dricka kaffe, jag ser abra nackdelar med det.


Det smakar skit
Man får gula tänder
Det är inte nyttigt

Bara några exempel ;)
Oj, nu kommer hon tillbaka, ses sen!


Jobb utomlands

I skolan talade jag med mina vänner om jobb utomlands och hur en arbetsplats där fungerar. Alla hade vänner som någon gång hade jobbat utomlands och de hade berättat hemska historier.
Jag blev bland annat chockad över att höra att människor blev sparkade för att ha tagit eget initiativ! Helt sjukt! I Sverige är det ju nästan en självklarhet att man gör det, att man visar vad man kan. Det måste väl vara för att det inte är lika hierarkiskt i Sverige än i andra länder.
Efter att ha hört det här började jag bli orolig för mig själv. Hur kommer jag klara mig om jag får praktik utomlands nästa år? Kommer jag få sparken för att jag tar eget initiativ bara för att jag vill hjälpa till?
Är det verkligen så?


Komma ikapp

Idag tog mig tid att sitta och plugga. Jag är ganska stolt över mig själv för det för dessvärre börjar jag bli slö, inte bra! Det enda jag gör är att jobba och efter jobbet orkar jag inte plugga....det är en ond cykel!
Plugget går alltid före jobben! Utan en bra utbildning så kommer man aldrig få bra jobb ;)
Jag pluggade bland annat min distanskurs (grafisk design). Den är väldigt kul och det är jätteroligt att få skapa, men det är såååå tråkigt att skriva rapporter! Usch! Det bara visar att jag inte kommer jobba med pappaersarbeten i framtiden ;)

Irriterad

Nu har jag försökt att lägga in FYRA inlägg idag men misslyckat varenda gång. Dumma blogg.se som inte gör sitt jobb!

WTF

Här skrev man ett långt inlägg och vad händer, DET FÖRSVINNER! ALLT!
Vad är det här! Skärp till er blogg.se!

Don't stop the party

Helt generellt gillar jag - när det gäller musik - mer 50-tal och 80-tal, till exempel Aretha Franklin, men ibland kommer det sådana här låtar där jag dras till "the beat". Det går inte att förklara, men jag känner väl bara musiken i kroppen...kan man säga så?
Black eyed peas har kommit ut med massor med nya låtar i åt, bland annat "Don't stop the party" som jag har fallit för. Ännu en gång är det en "party-låt" (jag tror att jag är i den perioden just nu).
Här är länken till låten! :)
http://www.mediafire.com/?mlif1kpah92gc

King's speech

En film jag VERKLIGEN rekommenderar! Jag tog mig tiden att se den efter jobbet med mina vänner Rasmus och Matteus på Sergel. GUD VA BRA DEN VAR! Jag var så orolig över den skulle vara "för tung" men den var perfekt! Det fanns både jobbiga och roliga ögonblick och det var väldigt spännande att se det utifrån hans perspektiv istället för hans brors (det finns många dokumentärer om den äldre brorn, David).
Det är helt klart en MUST-SEE film!

Ännu en dag där man kommer sent hem...

Det enda jag hinner med nuförtiden är att plugga, jobba och sen sova...inget annat! Jag känner att det börjar tära på kroppen sakta men säkert. Vad som fattas är me-time. Jag måste hitta den där halvtimmen där jag kan bara "gå in i mig själv" och hitta lite lugn och ro. Annars kommer jag nog hamna på psykhem! :O

Tuff vecka

Den här veckan kommer vara jobbig och jag är redan trött! Inte bra!
Idag har jag varit både i skolan och på banken. Det låter inte så jobbigt men när man ska lära sig nya system och nya definitioner och rutiner av saker så används mer energi än man tror. JAG ÄR HELT SLUT!
Varje dag den här veckan ska jag vara uppe kl07 och förhoppningsvis sluta kl17 eller som senast kl19.
Usch! Den enda dagen jag kommer ha någorlunda ledigt är på onsdag mellan kl12 och kl15 men då ska jag sitta i skolan och göra min distansuppgift, BLÄÄÄ! Jag vill bara bli klart med allt nu!

Lady Gagagagagagagagagagagagaga

Born this way.....vad tycker ni om den?
Jag tycker den är helt okej, inte helt imponerad. Men den är catchig, den växer på mig. Jag kan tro att den kan vara väldigt kul att dansa till, att känna musiken dunka inom en.
Här en länk till sången ;)
http://www.mediafire.com/?mlif1kpah92gc

Born this way

Jag måste bara säga det, jag älskar mig själv! Min personlighet, mina mål, min kropp, allt! Jag tycker inte många säger det tillräckligt ofta, att människor är glada för den de är.

 

Det här inlägget är för alla osäkra tjejer där ute som behöver en ego-boost!

 

Ni är perfekta, precis som ni är!
Försök inte vara någon annan! Det finns så många osäkra tjejer som låtsas vara "coola" med sina alldeles för tajta kläder, stora hår och översminkade ansikten. ALLA dem tjejerna är osäkra och rädda för att visa vilka dem verkligen är! Va dig själv och lev det liv du vill leva! Livet är för kort för att försöka vara något eller någon annan!


Kesha vs SNSD

Det har varit lite bråk mellan människor angående låten, Run devil run. Vem har skrivit låten? Det kan jag besvara åt ingen, ingen av dem!
Kesha söng en demo för sångskrivarna och sen köpte det skivbolaget som jobbar med SNSD låten.
Men det jag tycker är viktigast är ju vem som sjunger den bäst!
Det är svårt att välja, men tycker nog nästan SNSD. Vad tycker ni?
Här kan ni ladda ned båda låtarna :)
http://www.mediafire.com/?mlif1kpah92gc

Superbra låt!

Jag brukar vara lite småseg när det gäller "den nyaste musiken". Jag lyssnar på låtar som gör mig glad eller som har "skönt beat".
Personligen är jag inte ett jättefan av Rihanna men den här är banne mig bra! Härlig låt för utgång med tjejkompisarna. Den heter S&M.
Det är väl det bästa som finns, partyt innan utgång!
Det brukar alltid bli hemma hos mig, vilket jag älskar. Mitt hem är fristad! :)
Här är en länk för att ladda ned låten :)
http://www.mediafire.com/?ahj7pbphxpaztpy

Con...verse

Istället för fina office-skor så slutar det med att jag har köpt ett par converse skor. Det är ju inte så dåligt det heller men det känns som om jag inte lyckas köpa det jag tänkt, hopplös!
De här blev det, navy blue. :)
Beställde dem via Amazon. De kommer den 26e mars!

Sthlm i mitt <3

Även om jag ser mina drömmar i andra länder och städer så kommer Stockholm alltid att finnas i mitt hjärta!
Det är så fint väder! Snön försvinner, solen lyser och svenska flaggan är i topp!

Sommarkurser valda!

Snart är det sista chansen att välja sommarkurser! Jag har valt mina, till slut! Förhoppningsvis kommer jag in på någon av dem, helst mitt första alternativ!!!!
Jag har hört att det är väldigt många som väljer att gå kurser på sommaren bara för att få CSN. Va pissigt! Verkligen utnyttja systemet som är till för att hjälpa en! Jag blir riktigt sur när jag får höra det! Usch! Jag har valt att gå sommarkurser för att jag vet att jag behöver förbättras i vissa områden. Jag hoppas att du också tänker så när du gör ditt val!

Ordning och reda, pengarna på....

Försöker för tillfället få ihop ett någorlunda schema för de närmaste veckorna innan det är dags att gå till sängs. Jag kan inte sova.

 

Det är svårt att få ihop allt, både Trendgruppen och Banken vill att jag ska komma in så ofta som möjligt, men det får ju inte påverka mina studier. De är ju viktigast trots allt!

 

Almanackan är nu full med jobb och plugg som måste göras. Jag säger bara det, vilken tur att jag inte har fler tentor den här terminen! Nu måste jag bara lägga lite tid till grupparbeten annars kommer mina kompisar tycka att jag är slö, inte bra!

 

Ibland känns det så fort att balansera upp allt...tips?

Besviken på SVERIGE

Idag tog jag faktiskt en timme av mitt liv och tittade på Melodifestivalen för att se vem som ska representera Sverige....jag skäms över människor i Sverige.....VARFÖR ERIC SAADE?!?!?!?!? VARFÖR!?
VI NI SKÄMMA UT OSS!?!
Jag har aldrig skämts så mycket för Sverige som jag gör nu............
HATOBJEKT!!!!!

Temporär header

Eftersom jag har ändrat om bredden på bloggen så har jag lagt in en temporär header för tillfället så sorry om det ser konstigt ut. Fjärilen, bladet och den blå bakgrunden har jag faktiskt gjort själv och den är till för en av mina uppgifter i min distanskurs. Men ännu är den inte klar! :)

Skosugen

Jag vill så gärna hitta ett par office-skor (klackskor alltså of course), men dt är svårt att hitta butiker där de har skor med bra kvalité och med rimliga priser. Ska verkligen ett par låga klackskor kosta 1500kr? Känns inte som det!
Är ingen "handla-online" person heller.....
Nåt sånt här typ....

Metamorphosis

I onsdags hade Designgalleriet (en del av Trendgruppen) sin andra utställning som hette Metmorphosis. Tre unga designer som visade några av sina grejer. Tog lite foton idag när jag hade lite fritid.

Ringer media och reportrar

Japp, du hörde rätt, från kl10 till nu har jag ringt internationella medior och reportrar och pratat med dem och frågat om email adresser för vi vill skicka inbjudningar till dem. Alla har inte varit lika trevliga.
Försökte skämta till det med en italienare och körde en grov amerikansk accent "Bongiourno, how are you today?", det slutade med att hon lade på luren. Hoppsan!
Note to myself: "Driv inte med italienare om deras egna språk"!
Bra att veta inför framtiden, haha!
Tyskarna var inte så pratsugna av sig, så de lade på innan jag ens sa tack,
Note to myself: "Prata fort med tyskar"
Sen kom fransmännen....supertrevliga, men vägrar/kan inte prata engelska. Tur att man kan franska....men den är ju inte lika bra som förut
Note to myself: "Träna på franskan, alternativt tvinga fransmän lära sig engelska"!
Jag ringde också till New York, London, Istanbul, Barcelona, Oslo och sist men inte minst Köpenhamn.
Trevligt trevligt! Men totalt utmattad! Ska bli skönt att komma hem ikväll!

Tsunami i Japan!

Usch jag såg just på nyheterna att en tsunami har kommit till Japan. Den var 8,9 på richterskalan! Det är mycket!
Och jag förstår hur dem måste känna sig där borta, jag var själv med i tsunamin i Thailand, någonting som jag aldrig kommer att glömma.....
Låt våra tankar idag vara på de stackars människor som har blivit dödade/skadade och förlorat familj, vänner och sin älskade!

Handikapp

Som ni kanske inte vet så är jag dyslektiker, vilket gör att varje dag är en utmaning för mig. Nu när man har gått på universitet, där majoriteten av kurserna har varit på svenska, känner jag att engelskan börjar försämras. Det gör mig orolig för i gymnasiet sa min lärare till mig "du är bättre på engelska än svenska"! Kommer jag klara mig om jag få praktik utomlands? Då är det ju obligatoriskt att kunna engelska ändå, hur ska man annars prata med människor?! Hahaha!
Fast det här kan jag nog lösa och börja läsa engelska böcker, träna upp den igen och bli ännu en gång självsäker i mitt (som min lärare sade) "native language" haha!

Drömmer om drömmar....

Som vanligt, så här sent på kvällen, så gör jag min vanliga filosofering och funderar. Fast idag jag mestadels drömt. Drömt om min framtida tid i Shanghai. Tanken gör mig upprymd, glad och nervös men samtidgt rädd och orolig. Jag är en väldigt social människa, aldrig brist på vänner som vill träffas, festligheter som händer, men jag trivs också med att vara ensam hemma en lördagkväll med popcorn och en dålig actionfilm. Jag trivs med att vara med mig själv. :) Det enda som oroar mig bara är att när jag är där kommer jag att vara ensam....ofta. Jag känner ingen där... Saknaden av familjen, vänner och pojkvännen kommer säkert öka där borta också.
Samtidigt så är det här ändå min dröm och man kan ju alltid skaffa vänner eller hur? Jag kan ju inte vara den enda 20-åring (21-åring år 2012) där? Eller????

SVAR!

Fick svar från det svenska företaget (still a secret!) i Shanghai  angående praktik nästa sommar (jag tänker banne mig inte ge upp!).
Hon svarade att hon inte vet om de brukar ha praktik och att hon ska udnersöka saken.
...........Betyder det bra eller dåligt?! Ingen aning, men det gör mig lite nervös...Jag hoppas hoppas hoppas!!!!
PICK ME!!!!!

Tuff dag imorgon

Det blir inte bättre imorgon heller, då är det heldag på Trendgruppen. Jag kommer att tillbringa dagen med att ringa internationella reportrar och andra medior och be om deras e-mailadresser så att vi kan skicka inbjudningar. Jag är faktiskt lite nervös, vilket ansvar!!

Totalt utmattad!

Nu har jag ÄNTLIGEN kommit hem från jobbet på banken! Herregud vilken dag! Så mycket information! Så många nya system som jag ska kunna!
Idag sa dem "Ja men du kan väl ta hand och hålla koll på det här". Jag tittar vad dem pekar på och hakan faller ned i knäna, TVÅ MILJARDER EURO!!!! På min första dag! Ni kan ju förstå hur nervös jag var!
Men framförallt utmattad!!!

Imorgon blir det nytt jobb

Kanske en konstig rubrik tycker ni men jag ska förklara. Jag jobbar fortfarande på Trendgruppen, men jag fick som sagt ett erbjudande på en bank att extra jobba där och sedan sommarjobba där. Toppen! Pengar in i kontot. Det kommer att behövas om jag vill uppnå mina mål. :)
Imorgon börjar jag alltså jobba på banken, så då gäller det office-klädsel (kavaj, svarta byxor och skjorta). Sen får jag väl lägga till lite smycken så jag inte är"too-much".

Business woman in action!

Här är man en kvinna i karriären! Nu sitter jag på jobbet och....ja...jobbar, haha!
Kanske inte så mycket just nu med tanke på att jag skriver :P

Feeling good, feeling cool!

15 mars

Den 15e börjar ansökningarna till hösten och jag har redan valt en kurs jag ska gå, Kinesiska Distans I. Hoppas jag kommer in! Man kommer ju inte få veta förrän i sommar om man har kommit in, bajs! Orka vänta så länge!!!!

En stressig men kul dag!

Idag har jag varit "in-action" sen kl 09. Nu får jag äntligen ta det lugnt!
Det har varit skolan och Trendgruppen idag, mycket mycket att göra!

Nu ska man bli fin

Innan läggdags tänkte jag fixa till mig inför imorgon. Ska åka in till Trendgruppen och jobba lite där mellan lektioner (12.15-15.45). Jag måste faktiskt säga att jag känner mig duktig med tanke på att jag tror inte att alla skulle engagera sig så mycket...tror jag.
I alla fall, lite fotvård och måla naglar ska det bli. Tänkte platta håret också.
Och så måste jag välja klädsel till imorgon!!! Viktigt, viktigt! Måste ju se bra ut! ;)
Det blir inte ett sånt här bad, men det måste jag verkligen göra någon gång!

Shopping AGAIN!

Mamma och jag åkte ut till Barkaby och tittade om Filippa K hade fått nya kläder där borta (är 30% rabatt där men också 50-70%)
Det blev en klänning, en kjol och ett enkelt linne (inte tagit foto på tröjan).
Supernöjd med den här klänningen!
En kjol som verkligen behövdes! Enkel med en liten detalj, snygg!

Tuttar!

Hahaaha! Jag och Veronica var ute igår och kollade lite på kläder. I slutändan hamnade vi i en interiörbutik där de hade tuttar...eh, jag menar prinsesstårta....
Hahahahahah! Jag tror det är bara vi som är omogna dock ;)

Så lycklig

Idag var jag på min första föreläsning på min nya kurs, Varumärken och affärsstrategi. UNDERBART!
Jag är så lycklig! Det här är vad jag vill hålla på med, inte någon bajsekonomi, haha!
Föreläsning
Föreläsaren är väldigt duktig. Han jobbar i branschen och kan allt, känns det som ;)
Vi ser ut att vara få men bredvid och bakom mig är det fullt med människor

Filosoferar

När man sitter i sängen, tittar på TV och tar sin dagliga lilla Baileys glas, börjar man filosofera om livet och vart man ska ta vägen.
Just nu tänker jag på om man ska satsa på stora företag och deras marknadsföringsavdelningar eller reklambyråerna.
Vad jag har fått för mig (fast jag kan ha totalt fel) är att praktikanter behandlas bättre i de större företagen än på små reklambyråer.
En praktikant, som jag har lärt känna, STÄDAR bara. Det är det enda jobbet hon får! Städa! Och köpa godis till dem då och då. Ska det vara så?!
Tur nog har jag inte fått uppleva sådant, men det är kanske snart min tur! Eller?
Dock måste man ju tänka på vart man lär sig mest. Får jag mer kunskaper och "tips" på stora företag eller reklambyråer? Det är en svår fråga som bara kan besvaras när man har upplevt båda sidorna, men man borde lära sig en hel del på båda, tycker jag!
Mycket att fundera på......

Bra låt!

Jag måste säga det, jag är inte Melodifestival-typen, men jag är glad att jag tittade till det igår. Gud vilken bra låt!
Inte schlager-typen men jag ska lätt ladda ned den till ipoden!!!!
Här är låten! http://www.youtube.com/watch?v=MoG6g7mJS6M
Två Desperados

Helger är för gött!

Det är så underbart med helg! Speciellt nu när man har två jobb, universitetet och två distanserkurser efter en. Hoppsan! Va mycket det var! Haha!
Plus att man leta redan efter något nytt nu, överambitiös? JA! TILL MAXIMUM!!!

Sökandet fortsätter

Jag är ju supertidig med mitt sökande, men jag insåg att det var lika bra det med tanke på att jag har fått höra att när man får svar av företag från Shanghai så vill de att man ska träffas så fort som möjligt...Lite svårt när man är i Sverige liksom. Då måste det här vara bättre för att då hinner man bestämma tid. I like!
Idag mailade jag två företag till, varav en en av dem är svenskt. Jag säger vilket det är när jag får svar :)

Träff

Ska snart gå och träffa min vän Veronica (lärde känna henne på Trendgruppen för hon är praktikant också). Vi ska bara gå runt på stan och prata blaj, me like!

Linked In?

Har ni hört talas om det? Vad är det för något? :O

Dagen på Trendgruppen

Igår jobbade jag heldag på trendgruppen. Det gick bra, väldigt lugnt och skönt. Alla är jättetrevliga.
Nu har jag också fått en egen mailadress och mapp där jag kan förvara mina grejer. Nice!!!
Låt arbetet börja! :)

Unbelievable!

Jaha,...nu fick man svar från företaget i Shanghai.....OCH JAG HAR EN INTERVJU! Hur hände det här!?!
Så nästa år (eller i november) ska jag till Shanghai på intervju.... :O

Glatt chockad!

Helt otroligt!!! Som ni redan vet så har jag OTROLIG framförhållning, och tänker alltid alldeles för långt fram, HELA TIDEN! (Måste sluta med det)
Jag kunde inte låta bli så jag skickade två mail till två företag i Shanghai igår.........JAG FICK SVAR AV BÅDA IDAG OCH DE ÄR JÄTTEINTRESSERADE!!!! HELT OTROLIGT!!!
Nu har de bett mig skicka mitt CV :O Jag har inte ens gjort mitt CV på engelska än!!
Jag är så glad!!!
Och chockad, haha!

En ny dag...

Det känns så konstigt att vara ledig. Jag tror det var två år sen jag hade sportlov. Helt sjukt!
Så nu är det bara att njuta! Tills på fredag för då är det Trendgruppen!

110% Nöjd!

Åh va jag är SUPERNÖJD med mina kläder!!!!
ÄLSKAR NK!!! <3

Här är kläderna. Två av klädesplaggen är fortfarande i paket. Jag säger bara det, NK is the shit! Bra service, fin paketering, ME LIKE!
Den här klänningen hade jag inte tänkt att köpa men jag kunde inte låta bli! Så snygg! Filippa K (of course). Finns bara ett ex antal så ni som vill köpa en likadan, GÖR DET NU!
Kostade 1400kr.
Så här ser trycket ut på nära håll. NICE! För er som har sett senaste Project Runway så kanske ni känner igen trycket???? ;)
Supersnygg kavaj som jag hade tänkt köpa. Den är marinblå och figursydd. Den satt perfekt på mig :D
Kavajen finns i svart (rekommenderar) och grå om ni är intresserade.
Den kostade 2500kr.
Sist men absolut inte minst, en kamoflagefärgad blus. Asså den här bilden ger den inte rättvisa. Den är jättefin!!
Den är supermysig också, siden ;)
Jättesnyggt att ha bara till leggins, jeans eller till kavajen när du ska till jobbet. Verkligen alltiallo!
Den finns i rosa/beige, crèmevit och grå också.
Den kostade 1300kr.

Shopping time!!!

Idag är en shopping-dag! Yai! Nu ska jag handla två kläder som jag visade på ett tidigare inlägg (http://youngmarketer.blogg.se/2011/february/framtida-kop.html).
Nu väntar jag bara på mamma för vi ska gå tillsammans. Skynda dig hem nu mamma!!!!

Första MARS!

Tänk va fort tiden har gått! Nu är det redan mars! Hur gick det till?! Men det är bara bra, för då betyder det att våren är här och snart sommar!!!!
Jag ser så mycket fram emot när Kungsträdgården ser ut så här! <3

RSS 2.0